Kennel of Artemisjoy

Geboren 14-06-2012

 

Geboren 14 Juni 2012 engelse  jachtcockerspaniel pups uit de combinatie Black Pirate of Artemis'joy ( Pike) en Priorsmeadow von Zip ( Hummer)

Foto's

Black Pirate of Artemis'Joy

Klik hier voor meer foto's

 

Priorsmeadow von Zip ( Hummer)

klik hier voor stamboom en foto's

Nog meer foto's van Hummer kunt u zien op de site van Kennel Luckyard.

      

 

 

( Als je op de lichte gedeeltes in de tekst klikt wordt je meteen door gelinkt naar de desbetreffende pagina)

 ( if you click on the lighter parts of the text you will be linked to that page) 

Waarschijnlijk gaan we in het voorjaar van 2014 weer een nestje fokken, mocht u hier meer over willen weten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 

 

 

 Het is al weer even geleden maar eindelijk dan toch een paar nieuwe foto's van onze pups op de site, nog niet van allemaal maar dat komt nog. Wat groeien ze toch hard.   

Zie foto's

 

 

29 mei 2013, pups al bijna weer een jaar oud. Zie hoe ze gegroeid zijn en lees sommige verhalen pups Pike en Hummer 2013

 

26 juli weer een nieuwe impressie van de pups , ze zijn nu zes weken oud. Stuk voor stuk zijn het dondersteentjes, vechten af en toe elkaar de tent uit om vervolgens weer lief bij elkaar te slapen. Ook de kranten ( waar ze eigenlijk op zouden moeten plassen) zijn niet meer veilig, want wat is er leuker als een spelletje kranten scheuren, zeker ook nog als je dat met die andere grote pup kan doen. Gisteren hebben ze allemaal los op het gras kennisgemaakt met Patch, Donna en Gentle. Grappig om te zien dat ze denken dat ze bij elke teef kunnen drinken, en bij Gentle dit niet proberen.

Van de week hebben we ook al een paar keer geschoten met de dummylauncher, dit was geen probleem voor ze. Verder vinden ze het het leukst om door de bosje te scheuren en steeds verder de tuin verkennen. 

Ook zijn ze mee geweest in de auto want het was tijd om te enten, Pike was mee en heeft ze onderweg nog lekker laten drinken dus die eerste ervaring was positief. Ook zijn ze allemaal al gechipt , dit ging allemaal probleemloos, dus nu zijn het " echte" hondjes :-)

Belofte maakt schuld :-) dus staan er weer nieuwe foto's op onder pups deel 4 . Ze zijn vandaag weer lekker buiten geweest en ook weer op het gras, we hadden genoeg hulptroepen om ze allemaal in een keer mee te nemen. Ook nemen we ze wel los mee terug of heen,maar dat is toch wel een behoorlijke afstand en heel verleidelijke andere zaken op de weg. Sommige van de pups willen ook nog niet mee, die vinden het in het gras/bosjes veel te leuk :-) en "denken"  dat ze nog lang niet moe zijn.

Door storing en druk weer met werken en natuurlijk alle pups nog even geen tijd gehad om nieuwe foto's te plaatsen, maar ben er weer mee bezig, dit weekend ( 22 juli) komen er weer nieuwe foto's . De pups doen het heel goed, we hebben ze nu regelmatig buiten liggen onder de partytent en los mee op het gras, dat vinden ze helemaal geweldig. Ook laten we ze regelmatig kennis maken met nieuwe dingen, zo hebben we een tunnel, en van allerlei rare attributen waar ze mee kennis maken. Vanavond nog even met een grote parasol rond gezwaaid enz . Dat vonden ze allemaal erg interessant. Ook het konijn was heel erg leuk.

 

14 Juli , nog een paar foto's toegevoegd onder pups deel 3 , de pups doen het allemaal heel erg goed, ze slapen natuurlijk nog wel veel maar als ze wakker zijn dan willen ze het liefst de hele kamer verkennen, helaas werkt het weer niet mee, maar als het enigszins kan nemen we ze mee naar buiten. Ook zijn we begonnen met fluiten voor het eten, en je kan zien dat ze het al door krijgen. Alle kopjes gaan omhoog en dan komen ze gelijk de bak uit. 

 

Inmiddels al weer 12 juli wat gaat de tijd toch snel , de pups zijn al weer 4 weken en weer ontwormt  vandaag, ze groeien heel erg goed en eten ook goed, gisteren nog weer naar buiten geweest. We hadden vast een klein voorproefje op wat ons te wachten staat , ze dwarrelden alle kanten uit ,maar wij waren toch de veilige haven, ook een aantal vriendinnen van Danique hielpen ons om de pups allemaal naar het gras te dragen en weer terug , want zeven is toch wel een aantal. Ze vinden het ook erg leuk om over de voer standaard heen te klauteren en de kamer te verkennen.  Vandaag weer nieuwe foto's er op gezet in pups deel 3 en ook wat foto's van Gentle ( onze golden pup) .

 

Gisteren ( 6 juli) hebben de pups voor het eerst pap gekregen , de een vond het wat lekkerder als de ander :-) Een echt smeerboel hebben ze er van gemaakt. We hebben er een deel van de puppy ren om heen gezet zodat ze ook de kamer in kunnen kijken, en ze hebben al kennis gemaakt met Gentle, die vond ze helemaal geweldig. Vandaag hebben we ze voor het eerst even mee gehad naar buiten op het gras, dat was toch wel spannend maar na een toetje bij moeder viel het hele spul  tevreden in slaap. Ook weer twee nieuwe video's toegevoegd ( klik hier voor video) en nieuwe foto's ( Fotoalbum deel 2) .

2 juli weer nieuwe foto's bij portretten gezet , ze hebben allemaal de oogjes open, en beginnen al een klein beetje te spelen, als je bij ze in de bak komt dan komen ze naar je toe en kwispelen ze met een staartjes ,  Ook hebben we ze van de week ontwormd , dat vonden ze niet erg lekker.

De pups groeien lekker,  Het lemon/wit teefje heeft als eerste de oogjes open, Lever teefje volgt met een oog bijna open, je ziet dat bij de anderen het al begint te gebeuren. De twee zwarte reutjes zijn nu al behoorlijke jongens, en ook de zwart met wit ( blauwschimmel) doet het heel goed, die is de eerst die al een beetje gaat zitten .  De chocolade bruinen zijn wat rustiger , maar dat wil nu natuurlijk nog niet zoveel zeggen.  Vandaag de nageltjes geknipt want die scherpe dingetjes doen natuurlijk best pijn bij het drinken. Van de week gaan we weer nieuwe portretjes van ze maken als ze allemaal de oogjes open hebben.

26 juni nog meer foto's toegevoegd in het fotoalbum  en ook nog maar een deel 2 fotoalbum aangemaakt .

19 juni nog meer foto's toegevoegd, de pups groeien goed, Pike wordt ook wat rustiger en een wat meer ervaren moeder. Ook hebben we een video ( zie video)  van de pups toegevoegd, daarvan volgen er later meer.  ( het rode licht is door de warmtelamp  die boven de werpkist hangt) 

17 juni nog wat meer foto's toegevoegd , pups groeien als kool, ook nog een extra fotoalbum toegevoegd met portretten van de pups.  (klik hier )

Moeder en pups maken het goed.!   ( als je op de lichte gedeeltes in de tekst klikt wordt je meteen door gelinkt naar de desbetreffende pagina)

De pups zijn geboren, 4 reutjes en 3 teefjes. Alles is super goed gegaan.

14-06-2012